wat goed werkt

Ruim 10 jaar geleden begon ik uit het niets een bedrijf, dat uitgroeide tot onze dagelijkse boterham. Ik begon met het naaien van jurkjes, dreef toen de allereerste online papierwebshop van het land, voerde allerlei waren in van over de hele wereld, bedacht en ontwikkelde producten, hielp andere kleine ondernemers met het opzetten van hun zaak, fotografeerde voor bedrijven en boeken, maakte marketing content voor anderen.. Nouja, je begrijpt, op een feestje werd het ingewikkeld als iemand vroeg: ‘En wat doe jij in het dagelijks leven?’

Ik heb veel geleerd. Over ondernemen, samenwerken, opdrachtegevers, wanbetalers, inkopen, verkopen, marketing. En omdat me regelmatig gevraagd wordt hoe-ik-dat-toch-allemaal-doe, deel ik hier wat tips met je. Ook die die ik niet zelf heb verzonnen.

Je mag me ook een vraag stellen, als ik denk dat het antwoord relevant kan zijn voor anderen, maak ik er een post over.

 

wat werkt