wat goed werkt

WERKT

Een vol leven vraagt om efficiëntie, structuur en overzicht, eenvoud die werkt. Met behoud van principes, en die heb ik in vele varianten. Zo speur ik altijd naar handigheidjes, duurzame oplossingen, wijsheden, inzichten, gereedschappen. Op alle terreinen. Het liefst zonder al te veel gedoe. Ik deel ze graag me je.

GEWERKT

15 jaar geleden begon ik uit het niets een bedrijf, dat uitgroeide tot onze dagelijkse boterham. Ik begon met het naaien van jurkjes, dreef toen de allereerste online papierwebshop van het land, voerde allerlei waren in van over de hele wereld, bedacht en ontwikkelde producten, hielp andere kleine ondernemers met het opzetten van hun zaak, fotografeerde voor bedrijven en boeken, maakte marketing content voor anderen.. Nouja, je begrijpt, op een feestje werd het wat ingewikkeld als iemand vroeg: ‘En wat doe jíj in het dagelijks leven?’

Tot ik me op een dag, zo in mijn atelier op hoogte, al uren in het blakend licht van de Mac, iets teveel alleen voelde. Daar begon een nieuw avontuur: ik solliciteerde en rolde zomaar terug in een loondienstbaan vól fijne collega’s en complexe vraagstukken.

WERKEND

Tegenwoordig combineer ik een fulltime baan met de zorg voor mijn twee pubers en onze leefomgeving. En probeer ik er ondertussen ook zelf nog te zijn.

wat werkt bekijk alle berichten in deze categorie