wat goed werkt

WERKT

Een vol leven vraagt om efficiëntie, structuur en overzicht, eenvoud die werkt. Met behoud van principes, en die heb ik in vele varianten. Zo speur ik altijd naar handigheidjes, duurzame oplossingen, wijsheden, inzichten, gereedschappen. Op alle terreinen. Het liefst zonder al te veel gedoe. Ik deel ze graag me je.

WERK

Ruim 10 jaar geleden begon ik uit het niets een bedrijf, dat uitgroeide tot onze dagelijkse boterham. Ik begon met het naaien van jurkjes, dreef toen de allereerste online papierwebshop van het land, voerde allerlei waren in van over de hele wereld, bedacht en ontwikkelde producten, hielp andere kleine ondernemers met het opzetten van hun zaak, fotografeerde voor bedrijven en boeken, maakte marketing content voor anderen.. Nouja, je begrijpt, op een feestje werd het ingewikkeld als iemand vroeg: ‘En wat doe jíj in het dagelijks leven?’

WERKEND

Tegenwoordig combineer ik mijn eigen zaken met een fulltime baan en de zorg voor mijn twee pubers en onze leefomgeving. Ook dat vergt handigheid. Waar jij wellicht ook iets aan kunt hebben.

Ik heb veel geleerd. Over werk-privé balanceren, ondernemen, plannen, samenwerken, structureren, opdrachtgevers, wanbetalers, inkopen, verkopen, marketing. En omdat me regelmatig gevraagd wordt hoe-ik-dat-toch-allemaal-doe, deel ik hier wat tips met je. Ook die die ik niet zelf heb verzonnen.

Je mag me ook een vraag stellen, als ik denk dat het antwoord relevant kan zijn voor anderen, maak ik er een post over.

wat werkt bekijk alle berichten in deze categorie