over mij

“Tell me something good!” zingt mijn hippocampus routinematig, op momenten dat het leven even geen ponypark lijkt. Om dan weer vlot te constateren dat er ook zóveel goeds is. Dat dan te vinden in de kleinigheid, in het voor de hand liggende, dat doet mij alleen maar meer glimmen.

Ik hou van maken en van helpen. Ik bak, bedenk, brei, fotografeer, haak, juich, knip, kook, lees, plak, praat, produceer, puzzel, regel, schrijf, stileer, vraag veel en zoek zen. Liefde voor pure pretentieloosheid, onze planeet & puzzelen tot het past en een onstilbare honger naar kleine verhalen vormen de rode draad in alles dat ik voortbreng.

Ik goochel graag met mooie woorden & beelden en blogde daarom van 2007 tot 2014 bijna dagelijks. En toen riep Instagram en liep het blog met een sisser af. Maar daar werd alles algoritmisch en heel erg van hetzelfde. En nu ben ik terug.

Dit blog gaat enkel over goeds. Iets ingekaderd door mijn (brede) interesses: boeken, cinema, DIY, eten, fotografie, handwerken, kookboeken, kleien, kringlopen, lezen, magazines, meditatie, muziek, planten, podcasts, post, werken, yoga en mijn zoektocht naar meer zen.

Wat ik ooit deed vind je hier, ik instagram hier. 
En neem vooral contact op als je daar zin in hebt.