DIY/ zelfzorg

een pot geluk

Het is simpel. Zet een flinke pot in het zicht op een plank, leg er een stapel lege blaadjes naast en schrijf gedurende het jaar zo vaak je er aan denkt een klein gelukje. Vouw het dicht, werp ’t in de pot en open aan het eind van het jaar alle briefjes onder het genot van een fijn glas wijn of een goeie choco, al dan niet in gezelschap van de jouwen.

En vergeet niet regelmatig je huisgenoten te porren hetzelfde te doen.
Het zorgt hier al een paar jaar voor een dankbare kerst vol goede herinneringen en schitterende Oh-ja’s.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Karlijn
    21 maart 2019 at 21:25

    Wat een goed idee!
    Ik heb afgelopen september een pot met briefjes gekregen van mijn beste vriendin. Elke keer als ik mezelf weer vervloek omdat ik zo nodig een master wilde doen, mag ik er een briefje uitpakken. En daar kan van alles en nog wat opstaan, van iets liefs tot een grapje en van een ‘weet je nog’ tot een ‘je kan dit’. Altijd positief dus. En het is ZO fijn!

  • Leave a Reply