onthego

2 ons groente, 2 stuks fruit

Elke zondag kook en bak ik zoveel mogelijk voor de week vooruit. Van de ‘restjes’ maak ik sapjes met de Versapers. In glazen flesjes doe ik ze in de vriezer, waar ik elke avond één uithaal voor de volgende dag. In de zomer neem ik ze bevroren mee op pad, want dan werken ze meteen al koelelement voor de rest van m’n lunch.

Van het pulp dat overblijft bij het sappen bak ik meestal wafels, muffins, pannenkoeken of cake. Dat laat ik nog eens zien.

De flesjes kocht ik bij Brouwmarkt.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    JoannaJoanna
    20 november 2018 at 20:17

    Ik lees mee! Wat een goed idee, bevroren mee naar het werk! Wil ik ook en besluit nu dat ik dit ga doen en ga volhouden ( met misschien hier en daar een peptalk nodig om me weer aan de gang te krijgen.. )

  • Leave a Reply